#Timeliners_ads 13.10.14 Με την Heineken για City Ride

Standard
Είναι ο μήνας του #OpenAthens κι έτσι κι εμείς ‘βγήκαμε από τον δρόμο μας’ aka μέσα με το laptop στα πόδια και πήραμε κυριολεκτικά τους δρόμους.

Μαζί μας κι άλλοι περιπετειώδεις τύποι που έπαιξαν κι αυτοί το πιο κοσμοπολίτικο κι ενδιαφέρον promotion που είδαμε τελευταία. Το Heineken City Ride.

Η Heineken σε συνεργασία με τους φίλους μας από το Taxi Beat και το Athens Daily Secret μας ξεσηκώνει από τον καναπέ και μας πάει όπου θέλει. Από χαμάμ και τα βόρεια προάστια ως κάτω στον Πειραιά στο λιμάνι την εξωτική Τρούμπα.

Στο SAAB ταξί σε υποδέχεται  τουλάχιστον τέσσερα στα πέντε αστεράκια οδηγός (που ναι, ξέρει τι σημαίνει hashtag)! Υπογράφεις χαρτί ότι είσαι ενήλικος (ακόμα γελάμε με την @sotomi) σε κερνάει παγωμένη Heineken, τα φώτα γίνονται πράσινα κι αφού ρωτήσει αν έχεις κάποιο κόλλημα με τα spicy βάζει μπροστά για άγνωστο προορισμό.

Εμάς μας έκατσε ο Πειραιάς, στην πάλε πότε περιοχή της Τρούμπας και το secret #828 εξωτικό εστιατόριο Rouan Thai. Απολαμβάνεις τη μπύρα σου, τρως σπιτικό  ταϊλανδέζικο φαγητό κι όταν παραδώσεις πνεύμα τηλεφωνείς στον οδηγό σου ο οποίος και σε επιστρέφει στο μέρος από το οποίο σε πήρε.

Στο ενδιάμεσο στενάζεις  swarm, instagram και λοιπά κοινωνικά δίκτυα μοιραζόμενος και με άλλους τυχερούς και τολμηρούς  τη χαρά σου.

Το ταξί μας

Ο οδηγός μας κύριος Παναγιώτης Παπαϊωάννου

Τα πράσινα έγκατα του ταξί μας

Heineken cheers

Ένα από τα φανταστικά πιάτα που δοκιμάσαμε

Δείτε τι γράφουν οι Heineken City Riders στα κάτωθι links:

Twitter

Instagram

Facebook

Μάθετε τα πάντα για το Heineken #cityride και τολμήστε το κι εσείς ΕΔΩ

– SAVE THE DATE: 15 Νοεμβρίου έρχεται TEDxAthens.

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων, το σύστημα έχει αλλάξει, είναι first come first serve, οι πληροφορίες μας λένε ότι εξαντλείται ήδη η πρώτη παρτίδα εισιτηρίων οπότε, σπεύσατε!

Όλα τα σχετικά εδώ

Καλή βδομάδα και βγείτε έξω!

 

Σχολιάστε